Min mision er at facilitere healing og wellness; gennem life coaching, massage behandlinger, uddannelse, traditionel ceremoni og ved at tilbyde redskaber som gør mine klienter i stand til at tage kontrol over deres egne liv og lykke.

Mit mål er at fremme holistisk healing, afslapning og wellness, personlig og spiritual udvikling; ved at bruge moderne life coaching metoder kombineret med ældgamle indianske og shamanistiske healing metoder.

Jeg har en baggrund som massør uddannet i Frankrig, England og USA. Certificeret som Stone Walker samt underviser ved Stone Medicine og er nu under uddannelse som ID Life Coach.

I syv år har jeg boet, blevet uddannet og arbejdet i Frankrig, hovedsageligt med det engelsktalende fællesskab i Paris området, inklusiv Paris Fit, MESSAGE og klienter hos pilates studioet Rituel. Hjemme i Danmark igen har jeg nu klinik i Åbyhøj, underviser i Stone Medicine hos Dansk Akademi for Kropsterapi og jeg øver mine life coaching metoder.

Jeg uddanner mig løbende, så jeg kan blive bedre til at støtte mine klienters healing og udvikling. Fremtidige mål inkluderer at være del af et fællesskab for personlig udvikling, wellness og helbred, såvel som at videreføre de gamle indianske traditioner og Stone Medicine’s viden og metoder.