Min mision er at facilitere healing og wellness; gennem life coaching, massage behandlinger, uddannelse, traditionel ceremoni og ved at tilbyde redskaber som gør mine klienter i stand til at tage kontrol over deres egne liv og lykke.

Mit mål er at fremme holistisk healing, afslapning og wellness, personlig og spiritual udvikling; ved at bruge moderne life coaching metoder kombineret med ældgamle indianske og shamanistiske healing metoder.

Jeg har en baggrund som massør uddannet i Frankrig, England og USA. Certificeret som Stone Walker samt underviser ved Stone Medicine og er nu under uddannelse som ID Life Coach.

I syv år har jeg boet, blevet uddannet og arbejdet i Frankrig, hovedsageligt med det engelsktalende fællesskab i Paris området, inklusiv Paris Fit, MESSAGE og klienter hos pilates studioet Rituel. Hjemme i Danmark har jeg i flere år haft klinik og jeg underviser i Stone Medicine hos Dansk Akademi for Kropsterapi. Ellers øver jeg mine life coaching metoder, studerer og lærer teori.

Jeg uddanner mig løbende, så jeg kan blive bedre til at støtte mine klienters healing og udvikling. Jeg drømmer om at blive en del af et fællesskab, med fokus på at hjælpe mennesker til vækst, livskvalitet, og opnå deres fulde potentiale. Med vægt på muligheder i stedet for begrænsninger, og hvor det hele menneske er i fokus.