Nøglen til din indre

lede-stjerne 

Jeg uddanner mig løbende, så jeg kan blive bedre til at støtte din healing og udvikling. 

 

Din healing og udvikling

Jeg har så længe jeg kan huske følt mig kaldet til at hjælpe mennesker. Interessen har især lagt ved lange dybe samtaler, søgen efter viden og forståelse, samt gennem forskellige healingsmetoder.

Om Pia

Billede af Pia som 2 årig

Pia Klit Poulsen som 2-årig i 1976

På det personlige plan

… har jeg overlevet barndomstraumer, mobning samt et alkoholisk og voldeligt ægteskab. Dette resulterede i kompleks PTSD. Jeg har brugt meget af livet på at forstå mig selv og mine mekanismer. Det har især været gennem min interesse for psykologi og spiritualitet, at lære og udøve holistisk massage, Stone Medicine, shamanisme samt kreative udfoldelser som maleri og skrivning.

Igennem shamanismen lærte jeg at acceptere alle sider af mig selv. Jeg lærte, at der findes ikke dårlige følelser, der findes ikke forkerte lyster.

Jeg lærte at alt er der af en årsag. Vores interesser, vores reaktioner, vores emotioner, vores seksualitet, vores vaner, vores selvsabotage og alle vores forskellige sider er der af en grund, fordi de giver os noget vi har brug for.

Jeg blev bekræftet i min tilgang igennem ID-coach uddannelsen, hvor arbejdet med former og behov taler om det samme. Dette giver mig en nysgerrighed på, hvad der ligger nedenunder, og en åben tilgang til alle sider af personligheden.

Jeg boede 7 år i Frankrig

… hvor jeg blev mor uden at kunne sproget. Jeg var 32, før jeg vidste, hvad jeg ville være som voksen og endelig fik taget en uddannelse som massør. Jeg fik hevet mig selv op fra at være depressiv og selvmordstruet, til en kvinde med selvtillid, egen virksomhed og netværk i løbet af den tid.

 

Hjemme i Danmark igen

… startede jeg forfra som selvstændig massør. Nogle år senere tog jeg på et intensivt, personligt shamanistisk kursus, der virkeligt rykkede. Blandt andet lærte jeg, at jeg ikke længere har brug for den krykke, som min rygning var. Med den erkendelse er det let at holde sig røgfri.

Da jeg brændte ud og gik ned med stress, blev jeg motiveret til at starte på ID Life Coach uddannelsen. Dette både for at give mig flere redskaber til at arbejde med mennesker, men mest af alt var det et ubevist ønske om at få helet de ting, jeg ikke kunne klare alene.

Som nyuddannet coach følte jeg mig rustet til at blive frivillig hos CSM – center for seksuelt misbrugte. Det blev til en brat opvågnen. Især at lære om senfølger og at se, hvordan jeg selv er ramt, slog benene ud under mig. Alle de år, jeg havde brugt på at bebrejde mig selv for min manglende succes i livet, blev vendt på hovedet. Accepten, tolerancen og selvforståelsen kom fra en dyrebar lektie.

I sommeren 2020 startede jeg på ID psykoterapeut uddannelsen, hvor jeg tilføjer endnu et redskab til værktøjskassen.

Pia i 2007 med sit barn

MIn FAGLIGE bagAGE

Her FINDER du et uddrag af mit cV

 

Erhvervserfaring

2020 – nu:Assistent hos Eagleroad på shamaniske kurser
2019 – nu:Frivillig hos CSM Midt-Nord
2018 – nu:StarKeys – Coaching og Psykoterapi
2015 – 2018:Manager og skaber af Stone Medicine Danmark, undervisning i Stone Medicine (Inyan Pejuta)

 

uddannelse og kurser

2021:Breve fra dit ubevidste v/Anni Olesen, ID Academy
Shamanisk livsindsigt og praksis, Eagleroad
2020 – :Psykoterapeut hos ID Academy
2020 – 2021:Shamanistisk årsforløb, Eagleroad
2020:Facilitering af selvhjælpsgrupper, CSM:MidtNord
Kursus i Chatrådgivning, CMS:MidtNord
Breve fra dit ubevidste v/Anni Olesen, ID Aacdemy
Mother Earth Calling, Eagleroad
Sweat Lodge, Eagleroad

Mere tryghed til dig

Jeg er studiemedlem af Dansk Psykoterapeutforening, hvilket er din garanti for god behandling.

For at blive medlem i Dansk Psykoterapeutforening skal jeg som psykoterapeutstuderende leve op til en række kriterier.

 

KONTAKT MIG I DAG

52 23 44 47
[email protected]

Psykoterapi i Galten, Silkeborg, Aarhus, Skanderborg, Randers – i hele Midtjylland.

 

KONTAKT