Jeg har så længe jeg kan huske følt mig kaldet til at hjælpe mennesker. Interessen har især lagt ved lange dybe samtaler, søgen efter viden og forståelse, samt gennem forskellige healingsmetoder.

På det personlige plan har jeg overlevet barndomstraumer, mobning samt et alkoholisk og voldeligt ægteskab, hvilket resulterede i kompleks PTSD. Jeg har brugt meget af livet på at forstå mig selv og mine mekanismer, og dermed arbejde med mine udfordringer og hele mig selv. Det har især været igennem interesse for psykologi og spiritualitet, lære og udøve holistisk massage, Stone Medicine, shamanisme samt kreative udfoldelser som maleri og skrivning.

Igennem shamanismen lærte jeg at acceptere alle sider af mig selv. Jeg lærte, at der findes ikke dårlige følelser, der findes ikke forkerte lyster, alt er der af en årsag. Vores interesser, vores reaktioner, vores emotioner, vores seksualitet, vores vaner, vores selvsabotage og alle vores forskellige sider er der af en grund, fordi de giver os noget vi har brug for. Jeg blev bekræftet i min tilgang igennem ID-coach uddannelsen, hvor arbejdet med former og behov taler om det samme. Dette giver mig en nysgerrighed på hvad der ligger nedenunder, og en åben tilgang til alle sider af personligheden.

Jeg boede 7 år i Frankrig, hvor jeg blev mor uden at kunne sproget. Jeg var 32 før jeg vidste hvad jeg ville være som voksen og endeligt fik taget en uddannelse som massør. Jeg fik hevet mig selv op fra at være depressiv og selvmordstruet, til en kvinde med selvtillid, egen virksomhed og netværk i løbet af den tid.

Hjemme i Danmark igen startede jeg forfra som selvstændig massør, og nogle år senere tog jeg på et intensivt personligt og shamanistisk kursus der virkeligt rykkede. Blandt andet lærte jeg, at jeg ikke længere har brug for den krykke som min rygning var, og med den erkendelse er det let at holde sig røgfri.

Da jeg brændte ud og gik ned med stress, blev jeg motiveret til at starte på ID Life Coach uddannelsen. Dette både for at give mig flere redskaber til at arbejde med mennesker, men mest af alt var det et ubevist ønske om at få helet de ting jeg ikke kunne klare alene.

Som nyuddannet coach følte jeg mig rustet til at blive frivillig hos CSM – center for seksuelt misbrugte. Det blev til en brat opvågnen. Især at lære om senfølger og se, hvordan jeg selv er ramt, slog benene ud under mig. Alle de år jeg havde brugt på at bebrejde mig selv for min manglende succes i livet blev vendt på hovedet. Accepten, tolerancen og selv-forståelsen kom fra en dyrebar lektie.

I sommeren 2020 startede jeg på ID psykoterapeut uddannelsen, hvor jeg tilføjer endnu et redskab til værktøjskassen.