Når livet er svært og vi bliver bombarderet med negative eller skræmmende nyheder, så kan det være svært at holde gejsten oppe og mærke de gode ting i livet. Hvad gør jeg så, for at holde fast i livsgnisten? Hvad gør jeg, for at kunne se og fokusere på de positive ting der trods alt er i livet? Her kommer 7 tips til at holde gejsten ved lige, når frygt og bekymringer begynder at fylde for meget og tager over.

Når de ydre forstyrrelser og input er væk, så kommer vi virkeligt til at mærke, hvad der sker indeni lige nu. Når man floater ligger man i dejligt varmt saltvand, og alle ydre stimuli er væk. Det er stille og mørkt. Her er det muligt at komme fuldstændigt hjem til sig selv og mærke sin krop. Der er intet som forstyrrer i en time. Dette er en unik chance for at blive fuldstændig opmærksom på og være tilstede i nuet.

Ved du, hvad der virkeligt nærer dig? Hvad der skal til for at du får fyldt batterierne op? Hvilke behov det er som skal dækkes for, at du får masser af overskud? Hvis vi ikke finder og gør hvad der nærer os, så dræner vi langsomt batterierne. I værste fald kan vi ende med udbrændthed og stress. Ved at kigge på de ting som vi nyder at lave, som fylder os med glæde og energi, kan vi finde frem til de kvaliteter som nærer os.

Forskellige oplevelser og udfordringer kan forårsage kriser og deraf stress. Nogle gange bliver det bare for meget, og vi har brug for hjælp til at komme videre. Jeg kan hjælpe dig med at håndtere stress, overkomme stress eller komme på fode igen efter at have gået ned med stress.Jeg kan også hjælpe med kriser skabt af livets gang; dødsfald i familien, børn som flytter hjemmefra, arbejdsløshed, skilsmisse, og andre store livsomvæltninger.