VELKOMMEN!

Det er ligegyldigt hvilken seksualitet du har.

Det er ligegyldigt hvilket køn du har.

Det er ligegyldigt hvilket kink du har.

Det er ligegyldigt hvilken hudfarve du har.

Det er ligegyldigt hvilken tro du har.

Du er velkommen hos mig!

Dine valg og kald er dine. Det respekterer jeg. Jeg dømmer ikke. For jeg kan ikke vide, hvordan det er at være dig, eller hvad der er rigtigt for dig.

Jeg vil meget gerne hjælpe og støtte dig i at finde ind til det som er dig og din kerne. Samt de udfordringer det måtte give.

Vid at hos mig har du et trygt rum, også til at tale om de ting som er svære eller som ofte bliver dømt af andre.

LGBTQ+ og Kink friendly psykoterapi

Der er en meget hård og fjendtlig retorik i samfundet for tiden især omkring transpersoner og LGBTQ+ udfordringer. Derfor føler jeg, at det er ekstra vigtigt at vise, at der er steder og psykoterapeuter hvor det er trygt at være. Hos mig kan du være dig selv og hvis jeg ikke forstår, så vil jeg udforske med åben og ikke-dømmende nysgerrighed. Du er eksperten i dit liv og din identitet.

 

Forældre til en transperson

Jeg har selv en teenager som er non-binær og queer. En teenager som jeg elsker over alt i verden. Det betyder, at jeg har været nødt til at arbejde med mig selv og mine egne skygger og indre processer for at kunne være den bedste støtte og hjælp for dem. Det har ikke altid været let, men det er helt sikkert det værd. Jeg kender til udfordringen med være forælder til et transkønnet barn, og hvor hjælpeløs man kan føle sig i sit barns proces.

 

Kinky lyster, spørgsmål og identitetsudfordringer

Selv er jeg queer og kender kink-miljøet. Jeg kender til fordomme og misforståelser, de komplekse problematikker der kan være, når man er i tvivl om det er et kink, eller en coping mekanisme der kommer i spil. Jeg kender til spørgsmålene som man kan stille sig selv: “Er jeg kinky fordi der skete det her for mig?” “Er det på grund af mit overgreb, at jeg nu har lyst til dette kink?” “Er jeg weird fordi jeg kan li’ at det her bliver gjort mod mig?” “Er det egenligt usundt, at jeg kan li’ det her kink?”

Jeg kender til hvor svært det kan være, fordi jeg selv har gået vejen og stillet mig selv alle spørgsmålene. Der er ikke nogle endegyldige svar. Der er kun det, som er sandt for dig og som støtter dig på din rejse.

Du er velkommen hos mig.

Kontakt mig i dag for at høre nærmere!