Unik chance

Her er muligheden for et psykoterapi-forløb med regelmæssig terapi over 6-12 måneder.

Jeg har brug for 3 til 5 klienter som er interesserede i at  arbejde med shamaniske metoder og redskaber i kombination med psykoterapi.

Træningsterapi som del af certificeringen

Som en del af min certificering har jeg brug for klienter som har været med i et længere og regelmæssigt forløb. Tematikkerne omkring terapien skal være i tråd med det jeg skriver opgave om. Jeg skal bruge to-tre klienter som case-eksempler. Alle mine klienter er selvfølgelig i anonymiseret. 

Rent praktisk betyder det, at du er villig til at investere i mindst 8 – og meget gerne mere – regelmæssige terapisessioner. Det kan fx. være hver 14 dag eller hver 3. uge. Vi arbejder med de tematikker du kommer med. Imens jeg inkluderer de metoder og teorier som jeg gerne vil skrive opgave om, der hvor det giver mening.

tilbud til dig som klient

Hvis du binder dig til 10 sessioner a 75 minutter som træningsklient i forbindelse med min certificeringsopgave giver jeg dig rabat på terapi. Min normalpris er 300 kr i timen.

Som deltager i træningsterapi, hvor vi inkluderer shamaniske metoder i psykoterapien, får du et helt specielt tilbud.

10 gange psykoterapi til 2.500 kr

Beløbet betales på forhånd, og fungerer som et klippekort. Dette er for at gøre vores aftale bindende.

Hvis du allerede er i terapi hos mig kan vi aftale særlige vilkår.

Vil du gerne lige se, hvordan jeg er som din terapeut, kan du komme hos mig til almindelig pris to gange á 375 kr. Hvis du derefter ønsker at købe klippekortet, kan du købe det til 1750 kr. Der vil herefter være 8 klip tilbage.

Shamaniske metoder i psykoterapi

Mit emne for opgaveskrivning kombinerer mine to store passioner. Psykoterapi og det shamaniske arbejde. Jeg ser mange paralleller og ligheder mellem moderne psykoterapeutiske metoder og de gamle shamaniske healingsceremonier, ritualer og metoder. Det er to områder jeg gerne vil kombinere og bygge bro imellem. Jeg vil gerne vise, hvordan den gamle visdom og forståelse for mennesker i bund og grund er den samme som psykoterapi. Det er bare med et andet sprog og forklaringsmodel. Især er jeg interesseret i at undersøge, hvordan shamaniske redskaber kan bruges i traumebehandling.

Derfor søger jeg træningsklienter som er villige og åbne overfor at kombinere psykoterapi med forskellige shamaniske metoder. Det kan være trommerejser, ceremonier, naturen, brug af kraftdyr og allierede, shamanisk livsfilosofi og forskellige øvelser baseret på den shamaniske og gamle nordiske forståelse af verdenen. Jeg har også tanker om at inddrage forskellige healing ceremonier, som fx. Stone Medicine.

Videnskab møder ældgammel visdom

Pia-Psykoterapeut-med-hat

Min intention er at bringe videnskaben med ind. Jeg vil undersøge hvordan fx. trommen kan påvirke nervesystemet og se hvordan den kan bruges til afslapning som fremmer det terapeutiske arbejde. Der findes videnskabelige undersøgelser der forklarer teorien og fysikken. Som øveklient bliver du en af de cases som viser, hvordan det helt praktisk kan bruges i terapien.

Et redskab som bruges meget i Peter Levines tilgang til traumebehandling er ressourcesteder og personer. Når det shamaniske arbejde inkluderes kan ressourcerne udvides til at inkludere kraftdyr, forfædre og allierede, samt forskellige kraftsteder i naturen og på den anden side af sløret – fx i underverdenen. En trommerejse kan også bruges til at finde svar på problematikker eller give inspiration til at løse udfordringer. I psykoterapien bruger vi allerede forskellige metoder, blandt andet rollemodeller til at give råd og vejledning.

Jeg glæder mig helt vildt til at arbejde med emnet, og afprøve mine teorier, metoder og idéer i praksis.

Vil du med på rejsen?

Kontakt mig i dag for at høre mere.

Du kan læse om nogle af mine tanker og tilgange til psykoterapi på min blog og på min side.